Aflevering 5A: Strooifotomoment. Kerkstoelganger. Dertigpluskaashotel.

Deze week was het weer raak hoor. Wederom een topaflevering. Het begint bijna saai te worden hoe laaiend enthousiast wij zijn over dit seizoen van Wie is de Mol, maar ze flikken het iedere week weer. Na een uur werden we door de aftiteling wild opgeschud uit deze spannende trip.

We kregen een fijne opdracht met de lokale bevolking die ons als kijkers eens niet vervuld met plaatsvervangende schaamte (herinneren jullie je de Colombiaanse gordijnen of Albanese tapijten nog?). En dan die koffertjeopdracht die vorige week begon en deze week via een heerlijk spookhotel tot een spannend en voor de pot rampzalig einde komt. Chapeau. En uiteraard weer genoeg om te (over)analyseren in deze podcast van dik een uur.

Show notes

 • Bekijk de vijfde aflevering van seizoen 23 van Wie is de Mol?
 • We hebben een nieuwe sponsor: Green Chef! De maaltijdbox waarbij je wekelijks kunt kiezen uit gevarieerde en gezonde recepten samengesteld door een team van diëtisten. Wij hebben een kortingscode voor je! Bestel nu maaltijden die passen bij jouw levenstijl en je krijgt 50% korting op je eerste box en 20% korting op de drie volgende boxen.
 • Lees alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Ga direct naar Patreon.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 5A: Strooifotomoment. Kerkstoelganger. Dertigpluskaashotel.
 1. Pierre schreef:

  Dit was weer een topaflevering van Trust Nobody. Ik heb me rot gelachen.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Haha, mooi zo 😁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *