Aflevering 5A: Robotbezoek. Werekerenverwarring. Vooruitblikman.

Deze aflevering was lekker recht-toe-recht-aan. Je weet wel. Gewoon geblinddoekt boodschappen doen met een rebuslijstje en een robot aan je zijde. Of hotdogs maken voor een vreetkampioen terwijl je bespoten wordt door een sauskanon. Bij de De Mol staan we werkelijk nergens meer van te kijken.

De afvaller leverde ons weinig informatie op in de zoektocht, maar deze keer waren de posities binnen de opdracht en de individuele acties des te interessanter. We twijfelen nog tussen vier mollen. Maar ach, er zitten nog vijf kandidaten in het spel, dus we zijn er bijna uit…

Show notes

 • Bekijk de vijfde aflevering van dit seizoen van De Mol via GoPlay of NPO Start.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 5A: Robotbezoek. Werekerenverwarring. Vooruitblikman.
 1. Gijs schreef:

  Jullie lijken vergeten te zijn (of heb ik dat gemist in de podcast?) dat ook in Vietnam het bezoek virtueel was, op de man van Elisabeth na. Dus of tijdgeest ermee te maken heeft valt te betwijfelen. Misschien logistiek of de kosten, maar bij andere verre bestemmingen kwamen ze wel. Covid-vaccinatie kan dit keer inderdaad een rol hebben gespeeld.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   In deel A hebben we het daar inderdaad niet over gehad. In deel B hoor je ons daar morgen wel even over. Het punt is vooral dat Dennis in Café de Mol zei dat het met de ecologische voetafdruk te maken had. Maar of dat waar is en of dat een officieel statement van de makers is, dat weten we natuurlijk niet zeker. Maar ik kan me goed voorstellen dat ze hier wel anders over denken dan een paar jaar geleden. Voortschrijdend inzicht. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *