Aflevering 5A: Mingeldgolf. Geldmolestering. Afvallersverdriet.

Mensen, mensen, dat was weer wat hè? Mooie opdrachten, onhaalbare opdrachten, grappige opdrachten, spannende opdrachten en een onfortuinlijke combinatie van die laatste twee. Een verbazingwekkende € 5.000 uit de pot. Twee mollen. Op een manier die wij juist heel tof vonden. Maar heeft het ons ook verder gebracht in de zoektocht naar de mol?

Het wordt ons met nog 8 kandidaten in aflevering 5 wel heel erg lastig gemaakt. Of moeten we onze ogen openen en ligt het er allemaal juist heel dik bovenop? We hebben vele conflicterende stemmen in ons hoofd en dat maakt ons knettergek. Misschien moeten we ook even in 40 graden een paar mollen aan gort meppen. Het zag eruit alsof dat oplucht.

Show notes

 • Bekijk de vijfde aflevering van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller in Niet de Mol.
 • DE WEBSHOP IS ER! Bestel nu want OP = OP! De sleutelhanger en muts zijn al uitverkocht en deze edities komen ook niet meer terug. Van de pin en de linnen tasjes zijn er ook nog maar een paar.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

3 comments on “Aflevering 5A: Mingeldgolf. Geldmolestering. Afvallersverdriet.
 1. Marco schreef:

  Ik snap Mark ergens wel.

  1e opdracht was vrij saai, er gebeurde gewoon niets en na 100x Jeroen en Fons alles zien tellen heb je het wel gezien.

  Ik vind min-geld gewoon bij WIDM horen. Een gevaar tijdens afleveringen, een risico die je dan kan lopen.
  Maar ik kan er wel in komen dat -3000 gewoon echt teveel is.
  En Dennis terug? Nou ja het zal, maar op deze manier? De huidige mol had niets, maar dan ook echt helemaal niets in te brengen in het deel van Dennis. Oftewel dat saboteren van Dennis slaat gewoon nergens op. De kandidaten hadden dat op geen enkele manier kunnen voorkomen.

  Het gezeur over dat BN-ers niet voor geld gaan vind ik overigens nooit zo boeiend. Doen ze inderdaad niet, maar de aflevering en WIDM blijft er net zo leuk door. En als iedereen voor geld gaat en 1 niet dan slaat het ook allemaal weer nergens op.

  Kees vind ik wel gek dat hij dan op Babs gaat zitten en toch door is. Zijn ook andere theorieën over, maar goed.
  Babs terug is ook weer van alles over te zeggen. Hebben de 3 afvallers wel alles gedeeld? En gaat Babs dan eerst even met iemand zitten waarvan ze weet dat hij de mol niet is? Of juist een mogelijke nog wel mol?

  1. Ilse D. schreef:

   Gek dat iedereen denkt dat Kees op Babs zit. Dat heeft hij helemaal niet gezegd.

   1. Nelleke Poorthuis schreef:

    Klopt. Hij zegt alleen maar: “Babs. Is natuurlijk een moeilijk geval. Babs eruit. Babs weer erin. Hoe zit dat? Ze heeft zelf tegen mij gezegd dat het allemaal anders is gegaan als dat ze tegen de groep heeft verteld. Dus ze heeft wel iets achter de hand.”
    Je ziet hem wel een vraag op Babs invullen maar in vorige seizoen is gebleken dat die montage volledig onbetrouwbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *