Aflevering 5A: Kwellingsvertraging. Moederverwisseling. Tongzoenleeftijd.

Zoals een eeuwenoude Italiaanse traditie het voorschrijft, kwamen de mama’s op Sicilië op bezoek om spaghetti bolognese te maken voor hun kinderen. Met spek. Zonder wortel. Met champignons. En extra gehakt. Het mocht allemaal niet baten want het herkennen van de signature dishes ging niet best.

Dat was wel een beetje het thema in deze aflevering waarin nul euro werd verdiend. Ook bij de molkwelling en aardbevingbestendige blokkentorens bouwen werd er niets opgehaald. Is daar lekker gemold? En zo ja, door wie dan? Wat zijn de verschillende opties per positie en hebben we die voorbij zien komen? We proberen er weer chocola van te maken met onze gedegen analyses afgewisseld met oeverloos gezever. En dan heeft Elger de helft daarvan er nog uitgeknipt hè?

Show notes

  • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
  • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
  • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een avondje het Trust Nobody spel willen spelen? Bestel die dan snel in de Trust Nobody Webshop!
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *