Aflevering 5: Pretparkpodcast. Hostelovernachting. Diepvriesdisney.

We kunnen ons voorstellen dat je een beetje in de war raakt van deze nieuwste aflevering van Trust Nobody. Want over welke aflevering van Wie is de Mol? seizoen 8 gaan we het hebben? Of zijn we veranderd in een pretparkpodcast? Maar houd vol, het komt goed.

Want we bespreken uiteindelijk toch echt aflevering 5 en hebben het over houten achtbanen, de hostelhaat van diva Patrick en de wispelturigheid van Elger. Ook teasen we je helemaal de moeder over aflevering 6 van deze doldwaze podcast. Waar je dus nog een week op moet wachten. Sorry.

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. We weten natuurlijk wie de mol is, maar dit is het uitgelezen moment om haar systeem eens te testen. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

 • Klik hier om aflevering 5 van seizoen 8 van Wie is de Mol? terug te kijken.
 • Meer weten over de Disney-Frozen complottheorie? Klik hier.
 • Benieuwd naar de zeer exclusieve Club 33? Check deze video.
 • Wil je juist de freaky foto’s van Discovery Island zien? Die vind je hier.
 • Alle vunzige verwijzingen in Disney films, vind je dan weer hier.
 • Heb je er nou nog niet genoeg van? Dan lees je hier nog meer sterke verhalen over Disney.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook juist nu we een oud seizoen bespreken. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on Aflevering 5: Pretparkpodcast. Hostelovernachting. Diepvriesdisney.

 1. maria schreef:

  Het kan vanuit deze aflevering toch nog steeds dat Joris alles op bijv. Dunya heeft ingevuld? Dan zou hij ook rood gekregen hebben.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Dat kan. Maar ik geloof dat Joris in de biecht wel zei dat hij had besloten eerlijk te zijn en inderdaad zoals afgesproken de test “zo slecht mogelijk te maken”. De enige manier waarop je dat zeker weten kunt doen, is alles op jezelf invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *