Aflevering 5: Kokerdeductie. Pasvraagdreiging. Finalemysterie.

Zo! Het ging er deze week in De Mol lekker hard aan toe. De kandidaten stonden duidelijk allemaal weer op scherp. Wij iets minder, waardoor je deze week naast de inhoudelijke analyses ook weer lekker off-topic geneuzel en geouwehoer kunt verwachten.

We bespreken uiteraard de gelaagdheid van de opdrachten en analyseren de vele mogelijkheden tot mollen. Daarnaast pakken wij het steekje op dat de makers van De Mol hebben laten vallen en organiseren wél een moordspel. En tot slot blijken vader-dochter-audioappjes ineens een ding? Ons hoor je niet klagen…

Luister hierboven naar deel A waarin we de aflevering helemaal bespreken. En hieronder naar deel B. Waarin we dieper ingaan op wat jullie er van vonden en we met onze alu-hoedjes op, op zoek gaan naar verborgen hints.Show notes

 • Klik hier om de 5e aflevering van De Mol via GoPlay te bekijken.
 • Klik hier om de 5e aflevering van De Mol via NPO Start te bekijken.
 • Het inschrijfformulier voor het moordspel op zaterdag 2 juli, vind je hier.
 • De video waarin Gilles je uitnodigt voor de finale, bekijk je hier.
 • De video waarin Gilles meer vertelt over hoe het dit seizoen met de hints zit, zie je hier.
 • Luisteren naar de muziek van De Mol kan via deze Spotify playlist.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody.

2 comments on “Aflevering 5: Kokerdeductie. Pasvraagdreiging. Finalemysterie.
 1. Leon en Fleur schreef:

  Hi Vader en dochter hier,

  Om teleurstelling te voorkomen, voor de mol experience moet je vooraf reserveren op https://demolcafetour.duvel.com/ . Toegang kost 14 euro, je krijgt er twee biertjes bij, dat dan wel weer.

  Groetjes van León en Fleur

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ah! Bedankt voor de toelichting. Ach, dat is pré corona geen geld, € 7 per biertje. 😉 En bedankt nog voor jullie fijne audio-verslag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *