Aflevering 5: Inspanningskreuntje. Envelopkeuze. Microfoonmontage.

Door het overlijden van de moeder van Nelleke, zijn we deze week wat later dan normaal. Logisch. En we weten dat jullie niets van ons verwachtten. Maar Nelleke had behoefte aan afleiding en wilde even aan iets leuks denken. Zoals deze geweldige aflevering!

Tijd voor een grondige analyse. Want waarom zat het geld tijdens de strandpuzzel bij het getal 7? In welke cabrio wilde de mol zitten? En kun je überhaupt iets afleiden uit het verloop van de zoektocht naar Nikkie & Tygo tot nu toe?

We bespreken het allemaal in onze eigen conference call en proberen daarbij, net als de kandidaten, niet door elkaar te praten. En wil je imitaties van Ron door Nelleke? Je wordt op je wenken bediend deze week.

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

  • Klik hier om de vijfde aflevering van het jubileumseizoen terug te kijken.
  • We zijn genomineerd voor een Dutch Podcast Award! Vind je dat we die verdienen? Stem dan hier op Trust Nobody. Stem vooral niet op Elger als Beste Host. We herhalen dit negatieve stemadvies: stem niet op Elger.
  • Maar eigenlijk vinden we het nog veel leuker als je een andere WIDM-kijker op onze podcast wijst!
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies, inclusief die ene hele speciale limited edition illustratie. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *