Aflevering 5: Cultuursnuiver. Alleenslaper. Luilak.

Er werd flink wat geld verdiend! Daar werd Mister Follow The Money Mark wel blij van. En Elgers mol Robèrt moest naar huis. Daar werd Mark eigenlijk ook wel blij van. Nelleke is vooral in de war door de nieuwe Mol van Elger. Nou ja, nu begint het op een soap te lijken, luister maar gewoon.

Dan hoor je uitgebreid wat wij van deze aflevering vol cultuursnuivers, alleenslapers en luilakken vonden. En of we de mol al gevonden hebben… (Haha.)

Show notes

 • Klik hier om de vijfde aflevering van Wie is de Mol? (nog een keer) te bekijken.
 • Wil je de prachtige animatie van de puzzelstukjes in de leader zien? Kijk naar de video hieronder of klik hier.
 • Lees hier het dagboek van afvaller Robèrt.
 • Wil je ons op donderdag 7 februari live zien op de PechaKucha Night in Utrecht? Daar lees je hier alles over!
 • En heb jou zin in de spoiler waar Nelleke over vertelde? Kijk dan hier en hier.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram. Laat daar ook vooral jouw gebruiksnaam in de Wie is de Mol app achter, dan voegen we je toe aan de Trust Nobody podcast poule!

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

6 comments on “Aflevering 5: Cultuursnuiver. Alleenslaper. Luilak.
 1. Sam Kuipers schreef:

  Niels heeft ons bij de derde opdracht niet voor de gek gehouden. Hij heeft aan het begin van dit seizoen niets gezegd over hoogtevrees, maar dat is wel degelijk een angst van hem. Een aantal jaar geleden is hij op 5 mei ambassadeur van de vrijheid geeweest. Hiervoor moest hij in een helikopter naar verschillende festivals vliegen. Hij heeft in meerder interviews van destijds benoemd dat hij het heel eng vond en dat hoogtes absoluut niet zijn ding waren. De angst van Niels bij het abseilen was dus niet gespeeld. Nu kan hij daar natuurlijk goed gebruik van maken, maar het maakt de kans er wel minder groot op dat het een molactie geweest is.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Check, dat is goed om te weten. Dank je wel voor de aanvulling!

 2. Jet schreef:

  Zowel Jamie als Niels hebben 250 euro binnengehaald bij de opdracht wachtkamer. Als mol blijf je zitten of je pakt een joker, lijkt mij.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ja, dat lijkt ons ook. Maar soms hoor je een mol ook zeggen: ik dacht, even 250 euro pakken in het begin en dan heb ik vertrouwen en ga ik daarna lekker mollen. Tsja, mindfuck dit spel, haha.

 3. Philine schreef:

  Bijzonder entertaining jullie podcast.
  Klinkt als de keukentafel gespreken met mn moeder en zus. Maar als iemand die al een paar weken op Rick Paul en Jamie zit, met een twijfel over Sinan, kan ik niet zeggeb dat ik er wijzer van geworden ben. 🙁
  Volgende aflevering dan maar 👍🏻

  1. Nelleke schreef:

   Haha, dank je wel. Dat was ook precies onze bedoeling. Niet de verwarring, maar het keukentafelgesprek. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *