Aflevering 5: Buschauffeur. Handen schudden. Metro.

Nou. Aflevering vijf. Je moest wel van clowns houden. En snelheid. Chaos. Liegen. Bondjes. Puzzels. En laten wij daar nou net dol op zijn!

Toch liet deze aflevering ons ook een beetje gedesillusioneerd achter… Waarom precies en wat dat heeft gedaan met onze gezamenlijke Stine-tunnel, hoor je in deze nieuwe aflevering van Trust Nobody.

Show notes

  • Klik hier om de vijfde aflevering van Wie is de Mol? (nog een keer) te bekijken.
  • Lees hier het dagboek van afvaller Loes.
  • Lees hier het dagboek van de Mol.
  • Zin om te lachen? Bewonder Ellie Lust en haar etherdiscipline hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter of Facebook. Laat daar ook vooral jouw gebruiksnaam in de Wie is de Mol app achter, dan voegen we je toe aan de Trust Nobody poule!
  • Nelleke was al gaan tekenen en puzzelen tijdens opdracht 3, maar toen verscheen plotseling op de website van Wie is de Mol de oplossing al. Dat had dus geen zin meer. Dus hebben we speciaal voor jullie luisteraars een eigen woordzoeker gemaakt. Met dezelfde woorden als op televisie, maar een eigen oplossing. Heb je de oplossing gevonden? Mail hem naar mol@trustnobody.nl (bij spoilers op openbare kanalen gaat er 5.000 euro uit de pot) en maak kans op het volgeschreven officiële Molboekje van Mark, met onze handtekeningen!

 

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *