Aflevering 4B: Strangerthingsbezorger. Groepsgrip. Kranthint.

Wat is er nou eigenlijk met deze groep aan de hand? Heeft de stelligheid van Lieselot te veel invloed? En welk effect heeft het vertrek van Leïla op de mannen? Gaan ze nog meer voor zichzelf of zouden ze juist milder worden?

We duiken heel diep in allerlei wat-als-scenario’s in een poging deze groep te doorgronden. Uiteraard beantwoorden we ook weer jullie vragen en heeft Marks DDDDDDDDDDDEBUNK nog nooit zo vaak geklonken als deze week. Je doet het er maar mee. Of niet.

Show notes

  • Bekijk de vierde aflevering van dit seizoen van De Mol via GoPlay of NPO Start.
  • Hier lees je de hele Tucson Today.
  • We hebben een nieuwe sponsor! Bestel jouw probiotische kuisproducten nu via Yokuu.nl. Met de code trustnobody krijg je 20% korting op je eerste bestelling. Dat is toch 1/5e eraf, hoorden we van Conny!
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *