Aflevering 4B: Danielservice. Fietsenmakersinzicht. Badeendagressie.

Daar zijn we weer! Want over deze aflevering van Wie is de Mol raak je echt nooit uitgepraat hoor. En jullie ook niet, want we ontvingen een recordaantal tweets, DM’s, mails en appjes. Dus we gaan er nog even een uurtje over kletsen, discussiëren en ouwehoeren.

Met in deze aflevering geruststelling voor mensen die Daniël nog steeds verdenken, de professionele mening van een erkende fietsenmaker over de lekke band en Elger die he-le-maal klaar is met die stomme badeendjes. Daar zit een klein jeugdtraumaatje als je het ons vraagt. Hij schijnt ook al niet tegen Risk te kunnen. Maar goed, we dwalen af. Lekker luisteren!

Show notes

“Ik heb nog even zitten speuren, en volgens mij is het monster in het doolhof nooit in actie gekomen bij Ranomi.”
“Later toen er een tweede lopend persoon te zien was zit dezelfde schaduw nog steeds in de hoek van het monster.”
  • Met zijn data analyse model probeert Erik Driessen dit jaar de mol te vinden op basis van de locaties van alle deelnemers bij de opdrachten.
  • En het Moldel is ook terug! Daarin worden er nog veel meer analyses meegenomen om te bepalen wie de grootste kans heeft om de mol te zijn.
  • Lees alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Ga direct naar Patreon.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *