Aflevering 4A: Rondeverwarring. Ananasregen. Hackbetaling.

Je maakt ons echt niet blijer dan met een opdracht die volledig in het teken staat van Mario Kart. Bananen, boosters, pijpen en karts. Alles was voorradig en er werd ook lekker gemold. Maar door wie? Vervolgens vloog er ook nog ananas door de lucht in een heerlijk gelaagde pizza-opdracht en eindigden we met een retespannende gehackte eliminatietest. Wij waren gelukkig hoor.

En inmiddels verdenken we eigenlijk nog maar drie kandidaten en dat zijn bij ons alledrie dezelfde drie. Maar ja. Dan moeten we nog wel kiezen tussen die drie. Drie. Raar woord eigenlijk als je het zo vaak schrijft. Drie. Drieeeeeee. Oké, we stellen het antwoord op die ene vraag uit. Wie wij denken dat de mol is, hoor je in deze aflevering van Trust Nobody zoals je gewend bent na een uurtje vlijmscherpe en glasheldere analyses. En wat geouwehoer van ons drie. Drie. Drieeeeeeeee.

Show notes

  • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
  • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
  • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een avondje het Trust Nobody spel willen spelen? Bestel die dan snel in de Trust Nobody Webshop!
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *