Aflevering 4A: Bomdeceptie. Molafschrijving. Testherkansing.

Als we terug konden naar het verleden om deze aflevering nog een keer voor het eerst te bekijken, dan zouden we dat onmiddellijk doen. Het zat allemaal weer zo heerlijk vernuftig in elkaar. Maar deze aflevering bracht ons ook volledig in de war…

Want onze verdachten gingen óf naar huis óf ze deden dingen die zo onverdacht waren dat ze echt niet meer onze verdachten konden blijven. Maar wie is het dan wel? Ga met ons mee in deze grote afstreepshow waarin we opdracht voor opdracht proberen te ontdekken wie de mol niet is, tot er iemand overblijft.

Show notes

 • Bekijk de vierde aflevering van dit seizoen van De Mol via GoPlay of NPO Start.
 • In deze aflevering van Trust Nobody bespreken we de Paul-is-dead-theorie.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

4 comments on “Aflevering 4A: Bomdeceptie. Molafschrijving. Testherkansing.
 1. P.J.H. Goolaerts schreef:

  Toos is de mol. Hoe kon hij anders weten dat er een schaarlift in het soel was. In het krantenknipsel staat slechts het woord LIFT. Bovendien heeft hij waarschijnlijk een verkeerde code ingetoetst.

  Als iedereen past, dan kan ik beter OVERNIEUW delen, dan dat ik moet OVERGEVEN. En dan heb ik het natuurlijk niet over De Mol, maar over mijn kaartmiddag.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Goeie van die lift!

 2. ILSE DEBROEK schreef:

  Jongens, kijk eens effe de opdracht met het blauwe hoefijzer opnieuw. Want ik had aanvankelijk ook op basis daarvan Thomas weggestreept. Maar er was één probleempje: ik hield niemand meer over die de mol kon zijn! 😀
  Dus heb ik een aantal opdrachten opnieuw bekeken. En wat blijkt? Thomas doet zijn best om het blauwe hoefijzer NIET te vinden. Voordat ze vertrekken zegt hij eerst nog dat het daar niet (meer) ligt, maar Toos spreekt hem tegen (“Jawel, die moet daar liggen”). Vervolgens beweert Thomas dat hij het niet vindt. Dan hoor je iemand buiten beeld roepen “Ik heb hem, ik heb hem” en dat blijkt de stem van Toos te zijn.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Oeh, heel goed gezien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *