Aflevering 4A: Babscliffhanger. Troeventelefoon. Puzzelbedragpuzzel.

Deze aflevering was een rollercoaster. Die eerst gierend tot stilstand kwam tijdens de simpelste opdracht in de geschiedenis van dit programma. En toen we net weer lekker in de loopings zaten, maakten we opnieuw een noodstop vlak voor een L-vorige kist met een afvaller erin.

Mark vond de cliffhanger wel lekker, maar Nelleke en met name Elger bleven gefrustreerd achter. Na wat gemopper en gesputter hierover, duiken we gewoon weer ouderwets de details van alle opdrachten in. Wie belde er hoe lang? Hoeveel geld werd er door wie met welk spel verloren? Wij hebben vooral meningen en weinig feiten, maar wellicht heb je er toch iets aan in je zoektocht dit jaar.

Show notes

 • Bekijk de vierde aflevering van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • DE WEBSHOP IS ER! Bestel nu want OP = OP! De sleutelhanger is al uitverkocht en deze editie komt ook niet meer terug. Van de mutsen, de pin en de linnen tasjes zijn er ook nog maar een paar.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte. Daar kun je vanaf nu ook iedere week op onze polletjes stemmen!
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

9 comments on “Aflevering 4A: Babscliffhanger. Troeventelefoon. Puzzelbedragpuzzel.
 1. Timo schreef:

  Hoi ik kwam er al wel snel achter dat het de afvallers waren op de markt we dachten ook nog dat het Rik kon zijn, maar toen waren ze met zijn drieën.

 2. Timo schreef:

  En nog even een dingetje want er staat aan het begin dat er 20 punten op fons worden gezet maar er staat onderin dat er 30 punten op ANNA gezet worden en volgens mij 20 op kees en er zijn dan zijn er nog 30 punten over en die kunnen ook overal op?

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Oeh, goed gezien!

 3. Marco schreef:

  Een feit kan nog steeds een feit zijn ook al snapt niet iedereen het 🙂
  Bv dat de opdrachten duidelijk uitgelegd worden, kan nog steeds een feit zijn ook al begrijpt iemand het niet.

  Ik word eig ook wel beetje zat van al die mensen die maar zeuren over de opzet van deze aflevering. Het terug komen van afvallers, geen eliminatie deze keer. Alsof dat direct een hele aflevering verpest en alsof dat echt een vast gegeven moet zijn in een WIDM aflevering. Zo lang er maar geen mol af zou vallen en terug keren dikke prima. Het bracht heel veel extra spanning, dus helemaal top. Leuke aflevering, leuke cliff hanger. En het aantal afleveringen wordt er niet meer of minder van, dus ook voor later gaat dit iets betekenen. Nog mooier.

  Owh en Elger: Een cliffhanger heet een cliffhanger om dus voor de volgende keer die spanning te brengen. Dus dat is het hele idee ervan xD.
  Om het niet nu al te gaan verklappen.
  Ik kijk die vooruitblikken eigenlijk nooit zo bewust, dat zie je de week daarna wel. Dus ik had die kisten gemist.
  Dat je op de markt met die geheimzinnige personen en muziek direct door hebt dat het de afvallers zijn is denk ik voor bijna iedereen gewoon duidelijk.

  Overigens wel mooi voor de verandering dat WIDM in de vooruitblik eens een keer niet de blunder maakt om de afvaller die terugkeert te laten zien. Daar hebben ze wel een handje van om zo’n blunder dan te maken.

  Gewoon een mooie aflevering met veel spanning!

  1. Pierre schreef:

   Weinig klifhanger deze keer. Inmiddels weet iedereen wel dat het Babs is die uit de kist komt.

  2. Nelleke Poorthuis schreef:

   In mijn ogen kan “het is duidelijk uitgelegd” geen feit zijn zolang er mensen zijn voor wie de uitleg niet duidelijk was. Maar daarover verschillen wij blijkbaar van mening. 🙂

 4. Gijs schreef:

  Mijn voorspelling na de vorige aflevering (zie commentaar bij afl. 3B) kwam dus niet uit. Toch ben ik er nog steeds niet helemaal van overtuigd dat Babs echt terugkeert als kandidaat. Misschien alleen voor de komende aflevering? Dan moeten we wel in een flashback te zien krijgen dat Rik dat de afvallers van tevoren heeft verteld. WIDM leent wel meer dingen van België (en omgekeerd ook) waar dat ook een keer is gebeurd. Ik ben benieuwd hoe ze dit gaan aanpakken, want met het mogelijke probleem met de finale dat jullie aanstippen zullen ze zeker rekening hebben gehouden.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ik vrees dat het toch een terugkomst zonder twists gaan zijn. Maar ik laat me graag verrassen! 🙂

 5. Ilse D. schreef:

  Eens met Elger: het einde van deze aflevering was k*’t!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *