Aflevering 4: Zwembadscène. Hinthoogtepunt. Zangeressenmoord.

We zijn inmiddels alweer toe aan aflevering 4. Daarin nemen de kandidaten een duik in het zwembad, zit een fantastische escape-room-opdracht en zien we tot slot één van de beste hints uit de historie van Wie is de Mol? langskomen.

Ook verbazen we ons over de algemene kennis van de kandidaten, worstelen we met het wel of niet bespreken van hardnekkige geruchten over het nieuwe seizoen en blijkt dat Nelleke bang is voor wekkers. Wekkers. Ja, je leest het goed. Wekkers. Ze had het dus zwaar deze aflevering…

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. We weten natuurlijk wie de mol is, maar dit is het uitgelezen moment om haar systeem eens te testen. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

  • Klik hier om aflevering 4 van seizoen 8 van Wie is de Mol? terug te kijken.
  • Hoe komt Lady Gaga aan haar succes? Nou, dat is best een interessant verhaal. Hier lees je meer…
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook juist nu we een oud seizoen bespreken. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *