Aflevering 4: Schilderstorytelling. Roepmol. Sprookjeshintweerlegging.

Vanwege “wordt vervolgd” hadden wij de ene na de andere bizarre twist bedacht. Wat we kregen was echter een steengoede aflevering. Met een prachtige eerste opdracht, toch nog een geweldige twist toen Follow The Money inderdaad niet bleek te werken en tot slot een voorproefje van de nieuwe talkshow die iemand het hilarische duo Nikkie & Ron binnenkort gaat aanbieden.

Verder blijkt dat er aan Nelleke geen carrière als actrice verloren is gegaan, horen wij toch echt ‘roep’ en sluiten we de podcast af met een unanieme verdenking. (Maar aangezien het dus ook de mol van Elger is, wordt het volgende week gegarandeerd huilen.)

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Zoals beloofd. Een foto van het rijk geïllustreerde molboekje van Nelleke.

Show notes

  • Klik hier om de vierde aflevering van het jubileumseizoen terug te kijken.
  • Het dagboek van de afvaller lees je hier.
  • We zijn genomineerd voor een Dutch Podcast Award! Vind je dat we die verdienen? Stem dan hier op Trust Nobody. Stem vooral niet op Elger als Beste Host. We herhalen dit negatieve stemadvies: stem niet op Elger.
  • Kijk hier het gorilla-filmpje waar Mark het over had.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies, inclusief die ene hele speciale limited edition illustratie. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd?Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *