Aflevering 3B: Strafpuntterugkeer. Linkerhandhint. Duifarend.

Ineens waren ze daar: strafpunten! Of negatieve pasvragen. Een vraag extra fout op de test. Die je eigenlijk goed hebt. Vet oneerlijk! Maar is het oneerlijker dan een pasvraag? Wat vinden we van deze toevoeging aan het spel en de manier waarop dit ingezet werd? We behandelen het deze week in deel B van onze podcast.

Uiteraard beantwoorden we ook weer jullie vragen. Want heeft Senne niet toch gemold bij de dispatch? Kunnen we Charlotte afstrepen door haar biecht in Behind The Scenes? Moest de eerste opdracht per se slagen en was de mol dus het hulpje van de productie? Heeft Elger voor het eerst in zijn leven een goede hint gevonden? We hopen het, want waar Nelleke mee komt deze keer is van zo’n abominabel niveau dat we bang zijn dat we alsnog Don Salvatore op ons dak krijgen.

Show notes

 • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
 • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een avondje het Trust Nobody spel willen spelen? Bestel die dan snel in de Trust Nobody Webshop!
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 3B: Strafpuntterugkeer. Linkerhandhint. Duifarend.
 1. Gijs schreef:

  Jullie zitten nu zo dicht op de volgende aflevering dat reageren minder zin heeft, maar toch een paar gedachten. Zoals het nu uitpakte werden het eigenlijk gewone (positieve) pasvragen voor Charlotte en Philippe. Maar waarom zou een negatieve pasvraag niet kunnen? Het principe is hetzelfde, zolang ze ervoor oppassen dat een kandidaat er niet meerdere tegelijk krijgt, want heb je al bijna een rood scherm. En dan valt het ook op als iemand toch doorgaat (die zal dan bijna wel de mol moeten zijn).
  Die ophef over de ‘biecht’ van Charlotte is erg overdreven. Natuurlijk gaat ze niet zeggen ‘dan heb ik mezelf het zwijgen opgelegd’, want dat de mol dat heeft gedaan weten de anderen waarschijnlijk niet. En die biechten in Behind the Scenes zijn niet in een afgesloten ruimte, maar in de open lucht. Anderen zouden kunnen meeluisteren.
  Succes met verder zoeken morgen!

  1. Trust Nobody schreef:

   Tot die conclusie over de negatieve pasvragen kwamen wij ook wel in deel B. Het voelt misschien anders, maar voor het spel betekent het hetzelfde.
   Ik vond het ook wat ver gaan om Charlotte om die biecht af te schrijven, maar sommige luisteraars waren zeer beslist, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *