Aflevering 3A: Pubquizdiarree. Toosketegenwerking. Worsteltoekomst.

Een ouderwets lekkere aflevering. Drie opdrachten. Test. Eliminatie. Maar dan net even in een andere volgorde. Gooi daar wat dure liedjes, gratis tequila, het richtingsgevoel van Tooske en de selfieskills van Rian bij en je hebt aflevering 3. Veel geld is er niet verdiend, maar er zijn ons zeker wel wat dingen opgevallen.

We analyseren de opdrachten, de positie van de mol en de toekomsttesttwist en delen uiteraard onze verdenkingen. Voorzichtig beginnen we nu toch wel mensen af te strepen. Of nou ja, voorzichtig. Nelleke streept er eentje met watervaste stift door en Mark durft er zelfs vijf uit te sluiten. Voor nu. Want niets is wat het lijkt in dit verdraaide spel. En wie weet wie er volgende week als mol opduikt als niet iedereen om de twee minuten naar de wc moet.

Show notes

 • Bekijk de derde aflevering van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller in Niet de Mol.
 • DE WEBSHOP IS ER! Bestel nu want OP = OP! De sleutelhanger is al uitverkocht en deze editie komt ook niet meer terug. Van de mutsen zijn er ook nog maar een paar.
 • Onze sponsor deze aflevering is Calco! Calco biedt traineeships aan voor starters op de arbeidsmarkt die een carrièreswitch willen maken naar IT. Meer weten? Kijk op Calco.nl.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 3A: Pubquizdiarree. Toosketegenwerking. Worsteltoekomst.
 1. Harm schreef:

  Rosario had in de eerste aflevering een niet helemaal duidelijk schilderij afgeleverd waarvan Rian over de sigaret zei: “Ik dacht dat het een ring was”. (aflevering 1 @51:35)

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Je hebt gelijk. Ik heb dat schilderij nog even bekeken en het is inderdaad niet echt duidelijk een sigaret.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *