Aflevering 3: Slettenbondje. Kinderboetseerwerkje. Achtergrondloper.

En toen was het alweer tijd voor aflevering 3. Er werd door Buddy tevergeefs gepuzzeld met hovercrafts en Nathan greep naar het geld bij de porseleinopdracht, terwijl de discussie nog niet was beslecht.

Uiteraard spreken we in deze aflevering van de podcast alles uitvoerig na. We hebben onder meer twijfels over of de mol geld uit een envelop heeft gehaald, hebben het over de waarde van het porseleinen theeservies en spelen een potje Bingo met onze eigen uitspraken.

Deze briljante Trust Nobody Bingo maakte Paula Heeger voor ons. Held. Speel jij mee tijdens het luisteren? Wij hebben nog nét geen Bingo na de opnames van deze aflevering… 😅

Joost had hetzelfde idee, haha. Great minds think alike, toch? 😁

Hier zie je dus Rob op de achtergrond lopen. Geel hemd, hoed op. Rugzak in zijn hand. En dus sowieso nog één persoon naast hem in een zwart hemdje en groene korte broek met een zwarte schoudertas…

Marks Onnavolgbare Follow The Money overzicht van aflevering 3. Voor vragen moet je bij Mark zijn.

Show notes

 • Klik hier om de derde aflevering van seizoen 20 van Wie is de Mol? te zien.
 • Klik hier om het dagboek van de afvaller te lezen.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.
 • Wil je op zaterdag 1 februari samen met ons Wie is de Mol? kijken? Helaas, die avond is uitverkocht! Maar er zijn nieuwe plannen. Dus houd zaterdag 7 maart de middag vrij! We maken zeer binnenkort meer bekend over de inhoud van die – nu al legendarische – middag.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

7 comments on “Aflevering 3: Slettenbondje. Kinderboetseerwerkje. Achtergrondloper.
 1. IkBenMolloot schreef:

  We zagen niet alleen Rob lopen, maar ook Miljuschka komt append voorbij… 48:20 in de aflevering.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hmm… het is dezelfde kleur groen, maar volgens mij is dat niet Millie… 🤔

   1. Nelleke Poorthuis schreef:

    Ik zie nu ook dat Mil zwarte sandalen aan heeft en deze mevrouw witte…

 2. annemieke schreef:

  Leuke podcast. Voor het eerst geluisterd en jullie brengen mij meteen in de war.

  waarom staan er trouwens geen min bedragen in het “follow the money “overzicht? dat geeft meestal best wat inzicht

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Dank je wel! We horen wel vaker dat al onze beschouwingen alleen maar verwarring brengen, haha. En dat heeft iets te maken met het template dat Mark gebruikt voor FTM dit jaar, het past er niet op… 🙈

 3. Wilbert schreef:

  In de Thee Pot opdracht nog één opvallend ding aan het einde van de opdracht: Als je de Mol bent wil je NIET dat de groep het theeservies kiest en dit weet je van tevoren. Vóórdat de stemming gehouden wordt horen we Rob zeggen: ‘Wat nou als dit een hele zeldzame is? De duurste die er in deze straat te vinden is?’ Daarna beaamt hij dat het wel duur aanvoelde en na de beslissing zegt Rob dat hij denkt dat ze hier een kans gemist hebben…
  Ik zit, zeker na aflevering 6, stevig in de Robtunnel, maar dit ene incident kan ik hier niet mee rijmen. Overigens zien of horen we Rob niet tijdens het stemmen zelf, dus het kan best dat hij zich daar op de vlakte probeert te houden.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ja, goed punt. Hier moest ik zelf ook aan denken. Waarom begint hij daar over? ARGH!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *