Aflevering 3: Presentatorleugen. Nepafvaller. 3D-bril.

Wat een fan-tas-tische aflevering! Een opdracht met laag na laag en om iedere hoek een twist. Kandidaten die een nacht lang flink moesten afzien. En natuurlijk de leugen van Gilles. Bam!

We zaten de hele aflevering op het puntje van onze stoel en doken daarna vlug achter onze microfoons voor een nieuwe aflevering van Trust Nobody!


Shownotes

 • Wil jij De Mol vanuit Nederland kijken? Dat kan via Vier.be. Wel even een account aanmaken.
 • Wil jij een exclusief Trust Nobody molboekje ontvangen? Stickers? Het nummer van onze Hotline? Extra podcasts? Dat kan! Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram,Twitter of Facebook!

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…


2 comments on “Aflevering 3: Presentatorleugen. Nepafvaller. 3D-bril.
 1. Nicky schreef:

  Hoi Elger, Mark en Nelleke,

  Na aflevering drie is mij iets opgevallen dat ik nog niet gehoord heb. Eva kreeg een rood scherm, echter had ze ook een rode jurk aan. Zou ze hebben geweten dat ze een rood scherm kreeg? Of zou zo’n hint veel te opvallend zijn? Het is natuurlijk maar een theorie maar wie weet.

  groetjes,

  Nicky

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hey Nicky!
   Hmmm… interessant, maar inderdaad wel opvallend als hint. Als ik mee zou doen zou ik als kandidaat ook eens rood aantrekken naar een eliminatie om de kijkers te pesten. 😉
   Groet, Nelleke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *