Aflevering 3: Museumduik. Feitenraket. Molbriefinganalyse.

Het was voor ons de grote afstreepaflevering. Want Bert deed het te goed in de hotelkamer. Yens lanceerde de raket. Uma dook perfect. Philippe en Anke vonden de juiste personen en geen spannende avontuurtjes. Er bleef bijna geen mol meer over…

Is het dan toch Sven? De stille romanticus die goed kan studeren en ons al vanaf het begin opvalt omdat hij niet zo opvalt? Is het zo makkelijk? Of is het Manu die deze aflevering een sterk staaltje acteren laat zien? We bespreken de derde en wederom heerlijke aflevering van De Mol weer minutieus na in onze podcast.

Luister hierboven naar deel A waarin we de aflevering helemaal bespreken. En hieronder naar deel B. Waarin we dieper ingaan op wat jullie er van vonden en we met onze alu-hoedjes op, op zoek gaan naar verborgen hints.Show notes

  • Klik hier om de 3e aflevering van De Mol via GoPlay te bekijken.
  • Klik hier om de 3e aflevering van De Mol via NPO Start te bekijken.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *