Aflevering 3: Graanveldangst. Spoilerhashtag. Finlandtheorie.

Er werd gegraaid naar topito’s, een letterlijk lopende zin gemaakt en ze kregen het voor elkaar om een maisveld doodeng te laten lijken. Kortom: het was weer ouderwets genieten van deze aflevering van seizoen 8 van Wie is de Mol?

Wie die mol is weten we natuurlijk al (en we proberen de spoilers verder tot een minimum te beperken, echt, we doen ons best maar het is echt mega lastig en #spoilergateacht enzo, luister maar gewoon, het is weer één grote chaos deze podcast, sorry) al vonden we ‘m niet heel actief deze aflevering. Gelukkig had Georgina wel lekker geluncht. (Of is dit dan ook een spoiler, aaaaaargh?!)

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. We weten natuurlijk wie de mol is, maar dit is het uitgelezen moment om haar systeem eens te testen. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

 • Klik hier om aflevering 3 van seizoen 8 van Wie is de Mol? terug te kijken.
 • Finland bestaat niet. Weet je dat ook weer.
 • Wil je weten wat Edwin ons in een audio-appje stuurde? Stuur ons ergens #spoilergateacht en we vertellen je alles. Maar dan ook echt ALLES.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook juist nu we een oud seizoen bespreken. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

11 comments on Aflevering 3: Graanveldangst. Spoilerhashtag. Finlandtheorie.

 1. Daan schreef:

  Gewoon even een dingetje dat me is opgevallen de laatste tijd en eigenlijk nooit eerder in voorgaande seizoenen. Maar Mark heeft een beetje een erg overdreven aangezette lach. Die laatste noot in zijn lach is zeg maar een beetje te veel. Het is een soort toonladder die hij aanhoudt die steeds verder oploopt, waarbij je hoopt dat het ergens stopt, maar dan komt er toch nog een laatste toon uit. En dat klinkt alsof het knijpt in zijn keel. Een beetje als bij een aap. Ik weet dat het een beetje lullig klinkt van mij om te zeggen dat hij zich moet aanpassen en misschien zit het al zo diep in zijn doen gegraven dat het onmogelijk te veranderen is. Maar zo wel, een klein aandachtspuntje voor de volgende keer wellicht. Het is niet onaardig bedoeld hoor, want hij heeft verder een aangenaam geluid.

  Tata

  1. Serah schreef:

   Misschien niet onaardig bedoeld maar het staat hier wel heel onaardig. En ik deel ook helemaal jouw mening niet.
   Ik geniet enorm van deze postcast.

   1. Nelleke Poorthuis schreef:

    Dank je wel Serah! 😁

  2. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ga je lekker Daan? 🙈

   1. Mark schreef:

    Hoi Daan,

    Je bedoeld het inderdaad misschien niet onaardig. Maar dat is het wel. Ik waardeer iedere positieve en negatieve reactie op onze podcast. Maar kan helaas weinig doen aan mijn lach. En ga hem zeker niet aanpassen omdat jij het niet leuk vindt. Wij maken de podcast omdat we er heel veel lol aan beleven. Niemand dwingt je om naar deze podcast te luisteren. Er zijn er gelukkig genoeg waar ik niet in zit!
    En ik wens je dan ook heel veel plezier met die andere podcasts.

    Groetjes Mark.

 2. Nicole schreef:

  Iemand uit Nuenen hier. Laat ze maar komen hoor! We hebben Dierenrijk, een kinderboerderij, een speeltuin, een buitenbad, bos, een Van Goghtour en een hele goede ijssalon. En hoe klinkt abseilen van een watermolen? Spanning en sensatie volop lijkt mij ; -)

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Yes! Dat klinkt als een perfect seizoen WIDM op eigen bodem. We sturen Rick en Rik jouw kant op!

 3. Kadosmurf schreef:

  ComplotTheorie.
  Ik vermoed een complot tussen TrustNobody en AvroTros. Dat aluhoedje-hoekje van Nelleke wordt gewoon gesponsord door https://eenvandaag.avrotros.nl/rubriek/complot-or-not/.
  Zal je zien dat die trustnobodies binnenkort Complot or Not gaan terugkijken en daar een podcast over gaan maken.
  Een doorgestoken bende daar in Utrecht / Hilversum. 😉

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hahahaha! Shit Alex, je hebt me door! 🤣

 4. Aline schreef:

  Ik hou vd lach van Mark. Dus asjeblieft, blijf lachen, zoveel mogelijk. Ik word er blij van!

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *