Aflevering 3: Funspotpop. Pimpampethint. Renvoorsprong.

Een leeg pretpark. Laserschieten. Doodenge poppen die je neerschieten. Wilde (en iets minder wilde) attracties. En een hele fijne opdracht. Deze aflevering van Wie is de Mol? begon weer goed. Lekker gesfeerd, zoals we graag zeggen. Goede visuals ook. Al lijkt er toch ergens iets niet te kloppen wat de zoektocht naar de mol bemoeilijkt…

Vervolgens kruipen de kandidaten net als wij achter de microfoon en kunnen we genieten van een bijzonder radioprogramma op Mol FM. Hila doet zelfs mee aan de opdracht en dat doet ze met verve. Maar helpt dit ons in de zoektocht naar de mol? Het lijkt erop dat zelfs Al Shati Street gemakkelijk te vinden is…

Show notes

  • Bekijk Wie is de Mol? streaming-editie via NPO Start.
  • Bekijk het gesprek met de afvaller.
  • Lees het dagboek van de afvaller.
  • Onze sponsor NordVPN is terug. Wil jij deze zomer naar NPO Start kijken via jouw vakantieadres? NordVPN is de oplossing! Om de beste korting op je NordVPN-abonnement te krijgen, ga naar https://nordvpn.com/trustnobody. Deze link geeft je ook 4 extra maanden op het 2-jarige abonnement. En je loopt geen risico met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!
  • Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *