Aflevering 3: Doorgeefgeldvermissing. Luikensluiter. Executieverwarring.

Hoewel we nog geen idee hebben wie de mol is, zitten we er dit seizoen toch lekker in. Een regenachtig Italië, bondjes waar zowaar nog een interessante verhaallijn aan vastzit en overal tufsteen. Wat wil een molloot nog meer?

Nou, een executie waar behoorlijk wat over te speculeren valt. Luiken die op miraculeuze wijze weer dicht zitten. Een mol die geld laat verdwijnen onder onze neus. En Patrick en Jeroen. Want je moet immers ook een paar kandidaten hebben waarvan je zeker weet dat ze het niet zijn.

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Hierboven de foto die Henk Jan ons opstuurde. Als je de tekst van Nikkie verticaal spiegelt, staat er mol…

Show notes

 • Klik hier om de derde aflevering van het jubileumseizoen terug te kijken.
 • Het dagboek van de afvaller lees je hier.
 • Kijk hier hoe Peggy niet meedoet met een proost op zichzelf.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies, inclusief die ene hele speciale limited edition illustratie. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

5 comments on Aflevering 3: Doorgeefgeldvermissing. Luikensluiter. Executieverwarring.

 1. annebeth schreef:

  Topaflevering weer. Super, bedankt weer.

  Ik geloof ook in een grote opdracht en ‘het grote ding’. Ik denk dat het ‘koffer wissel’ fragment er bij hoort. Wat in de leider zit

  1. annebeth schreef:

   Leider=leader

  2. Nelleke Poorthuis schreef:

   Jaaaaa, we zitten al een tijdje met smart op die opdracht te wachten!

 2. Julia schreef:

  Dag Nelleke, Mark en Elger,

  Denken jullie dat het fakkels in die bakken gooien, zodat het hout ging branden, de hele bedoeling van die deelopdracht was? In de andere deelopdrachten moesten de schilden namelijk echt ‘bevrijd’ worden, maar met bakken hout in de fik zetten zag ik niet helemaal in wat het idee daar dan van was. De kandidaten beginnen ook maar gewoon die fakkels aan te steken en naar beneden te flikkeren, omdat ze blijkbaar dachten: ‘dat moet in de fik’, maar ik zat me echt af te vragen hoe dat er logisch toe leidde dat je die schilden dan kon bemachtigen. Ben benieuwd wat jullie ervan denken.

  Overigens nog een kleine opmerking voor Nelleke: in je molpuntenoverzicht staat Horace nog als minst verdacht…

  Bedankt weer voor de geweldige podcast!

  Groetjes,
  Julia

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hoi Julia,

   Ja, daar leek het wel op toch? De schilden lagen ook gewoon op de grond tussen de bakken. Het klopt wel dat het bij de andere opdrachten meer het “bevrijden” was, maar we kunnen niet bedenken wat bij de fakkels anders de opdracht had kunnen zijn. Heb jij een andere mogelijkheid bedacht?

   En wat dom van me, haha. Horace is uiteraard heel onverdacht, maar dat was een foutje. Is aangepast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *