Aflevering 3: Deelnamevraag. Hartslagcontroletruc. Dinerscherm.

Terwijl Elger nog steeds zit te wachten op één of andere bizarre twist, vonden Mark en Nelleke het weer een heerlijke aflevering. Lekker veel opdrachten waarin duidelijk gemold werd. Maar door wie?

Dankzij groepsvorming en het verdelen van mensen over verschillende opdrachten en verschillende posities, vallen er toch wel een paar mensen af. Maar tussen de verdachte kandidaten wordt veel getwijfeld. Iedereen doet dingen die een mol nooit zou doen. Argh! Is niets weer eens wat het lijkt? Kunnen we weer niemand vertrouwen? Het is ook altijd hetzelfde liedje.

Veel luisterplezier, dat De Mol je maar de nodige afleiding mag brengen in deze bizarre tijden.

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Vanaf nu ook weer van de partij: Mark’s Follow The Money overzicht. Voor vragen mag je Mark stalken.

Show notes

 • Klik hier om de derde aflevering van De Mol (terug) te kijken.
 • Luister hier naar het verhaal van de Minotaurus dat Nelleke als klein meisje op een casettebandje had.
 • Wil je ook zo’n tof Mol t-shirt met je eigen naam erop? Bestellen kan hier! We hebben geen aandelen, helaas.
 • Wil je met eigen ogen zien dat het hotel van de bruiloftopdracht echt al een ruimte had die Pandora C heet? Check hun website.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.
 • Tot slot nog even een foto om ervoor te zorgen dat je nachtmerries minder worden. Zo vinden we de Minotaurus een stuk minder eng:

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

8 comments on “Aflevering 3: Deelnamevraag. Hartslagcontroletruc. Dinerscherm.
 1. Jolien schreef:

  Hoi Trust Nobody!

  Heel erg leuk om jullie lol te horen maken in de podcast. Sinds ik naar jullie luister probeer ik meer op te letten als ik de mol kijk en denk ik echt een perfecte analyse gemaakt te hebben in mijn hoofd. Dan hoor ik jullie podcast en hebben jullie toch tientallen andere dingen gezien en raak ik helemaal in de war. Bedankt om de ingewikkelde analyses voor ons te maken! Toch even een rechtzetting: volgens mij studeert Alina geen Fysiologie of fysiotherapie, maar logopedie, alles wat te maken heeft met stem en spraak.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Haha, we doen ons best maar horen vaker dat we mensen meer in de war maken dan naar de juiste mol leiden. 😉 Als we maar lol hebben, nietwaar? En je hebt helemaal gelijk, Elger was in de war met Kaat vorig jaar. 😀

 2. Ik ben geen gerbil schreef:

  Ik ben géén gerbil

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Wow, heftig!

 3. Xaccie schreef:

  Waar kan ik het linkje vinden naar de uitgebreide molpunten strategie waarop Nelleke de haar molpuntensysteem gebaseerd heeft?

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hey! Het is geen linkje, maar een plaatje. Staat gewoon hier als je naar boven scrolt. 🙂

   1. Xaccie schreef:

    Neeheej zo suf ben ik ook weer niet Nelleke! hahahaha. Je beloofde in de aflevering een linkje naar de oorspronkelijke bedenker van de ingewikkelder molpunten methode te plaatsen. De methode waar jouw molpuntenstrategie op gebaseerd is.

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

     Oh! Sorry, helemaal vergeten. Dat is Erik Leppen, zie https://be.wieisdemol.com/forum/2020/?topic=69096.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *