Aflevering 3.1: Tussenstandbespreking. Kijkcijferdaling. Drankmol.

Ineens bleek het te bestaan. Tussen aflevering 3 en 4 in. De Tussenstand. Waren we compleet vergeten. En tsja, als wij over iedere aflevering een podcast maken, dan dus ook over deze vreemde non-aflevering.

We maken de stand op (6-1, maar voor wie eigenlijk?), bespreken de mogelijke oorzaak voor het bestaan van de tussenstand (spoiler: tegenvallende kijkcijfers) en het opvallende drankgebruik van de mol (bierrrrrrr). Het levert een podcast op met net zoveel inhoud als Wie is de Mol? – De Tussenstand.

Show notes

 • Klik hier om De Tussenstand van seizoen 8 van Wie is de Mol? terug te kijken.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies, waaronder de podcast die we afgelopen week met Alina opnamen. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook juist nu we een oud seizoen bespreken. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

4 comments on Aflevering 3.1: Tussenstandbespreking. Kijkcijferdaling. Drankmol.

 1. Tim schreef:

  Volgens mij Was deze tussenstand aflevering er omdat de weken ervoor kerst en oud/nieuwjaar waren en dit dus recapitulatie was om de kijkers weer hun geheugen op te frissen.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Nee, dat kan niet. De eerste aflevering van seizoen 8 werd namelijk uitgezonden op 3 januari, dus dan was het na aflevering 3 niet kerstvakantie. 🙂

 2. Jan schreef:

  Whahaha dat einde

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *