Aflevering 2B: Dienbladvermissing. Experiencebestemming. Badeendschermtijd.

Tijd om nog dieper in aflevering 2 te duiken. Want waren de muurschilderingen ver uit elkaar? Waarom was er opeens een dienblad verdwenen? En is het #neukbondje van Daniël en Anke inmiddels al geconsumeerd? Je hoort het allemaal in deel B.

We waren tijdens de opname bijzonder goedgemutst, want we hebben goed nieuws voor mensen die van vakanties houden. Of van een experience, zoals reisleider Rick het graag zegt. Daar kotsen wij een beetje op, maar we hebben er wel heel erg veel zin in. Ook verklappen we de nieuwe goodie en hebben we awardwinning hints over badeentjes, bouwhelmen en stoplichten.

Show notes

Benieuwd naar de muts? De nieuwe Patreon goodie voor mensen die ons voor 10 euro per maand steunen. Kijk nou wat een beauty:

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

4 comments on “Aflevering 2B: Dienbladvermissing. Experiencebestemming. Badeendschermtijd.
 1. Gea schreef:

  Jullie zitten (nog) op Twitter. Er zitten ook al een heleboel Molloten op Mastodon. Ik heb Elger daar wel gevonden. Kunnen jullie daar ook een Trustnobody account maken? Je schijnt alle tweets ook zonder moeite te kopiëren.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   We gaan er eens naar kijken, maar nog een sociaal netwerk erbij is wel weer gedoe. Maar wie weet als Twitter echt leegloopt. 🙂

 2. Elise schreef:

  Hahaha, heb ik op jullie podcast gestemd bij de radioring, willen jullie niet genomineerd worden :):O)

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hahahaha, superlief van je, echt! Maar die gaan we toch nooit winnen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *