Aflevering 2A: Regelonduidelijkheid. Zitopdracht. Podcastchaos.

Na een wervelende opening volgende een totaal andere tweede aflevering. We zagen een fanatieke groep die van pittige discussies houdt. We keken naar gelaagde en interessante opdrachten die soms door een gebrek aan regels en een voice-over net niet helemaal uit de verf kwamen. We lagen dubbel om de dagbesteding van de bejaardenclub en de totale verwarring als je gewoon echt helemaal niets hoeft te doen.

Maar werden we er wijzer van? Is Anna nog steeds zo verdacht of kregen we anderen in het vizier? En wat vinden we van de actie van Justin? We bespreken alles uiteraard weer uitvoerig in een nieuwe aflevering van deze podcast. Het best te beluisteren terwijl je een berg beklimt.

Show notes

 • Bekijk de tweede aflevering van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller in Niet de Mol.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

7 comments on “Aflevering 2A: Regelonduidelijkheid. Zitopdracht. Podcastchaos.
 1. Marco schreef:

  Ik snap echt het hele probleem niet met ”onduidelijkheid”.

  Opdracht 1. Rick heeft nooit gezegd dat je maar 1x mocht innen, hij zei dat je mocht innen als je het voldoende vond.
  Ook was in de aflevering echt heel duidelijk naar voren gekomen hoe het werkte. Dat de kandidaten er een grote chaos van maakte is twee, maar dat maakt WIDM dan ook leuk.
  Sure, bepaalde dingen waren niet helemaal duidelijk. Maar de basis van de opdracht zeker wel. Die infographic die ze bij Moltalk lieten zien voegde niets toe, dat was in de aflevering allang duidelijk.

  Opdracht 2: Het geld verdienen en Jip min-geld dat was ook gewoon duidelijk naar voren gekomen.
  Dat het niet verteld is dat groep oudjes invloed hadden op groep jonkies is alleen maar leuk en mysterieus, precies zoals bij WIDM past.
  Als ze gaan vertellen dat ze invloed op elkaar hebben verpest je het juist helemaal voor mij als kijker.
  Mysterie maakt het ook juist heel leuk, zo lang de opdracht gewoon duidelijk is. En duidelijker en makkelijker dan opdracht 2 kan niet.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Volgens mij is er een verschil tussen of iets duidelijk is (feit) of dat iets duidelijk was voor jou (mening). Want zoals je in de podcast kon horen hadden wij alledrie de regels al anders geïnterpreteerd. En te zien aan de vele reacties van andere kijkers, was het voor veel mensen dus niet duidelijk. Dat staat natuurlijk los van dat het voor jou blijkbaar wel volkomen helder was.
   Overigens hebben wij nooit gezegd dat ze hadden moeten uitleggen hoe het zat met de groep die alleen maar mocht zitten. Dat was juist het leuke van die hele opdracht.

 2. Ilse D. schreef:

  Ik vind Rosario zo onzichtbaar dat ik hem ook begin te verdenken

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ja, gevaarlijk dat je ‘m zo over het hoofd ziet…

 3. Timo schreef:

  Hoi elger Mark en nelleke als Jip en Babs geen mol zijn is de kans klein dat ze terugkomen want dan kunnen ze toch niet mollen

 4. Timo schreef:

  Hoi elger Mark en nelleke als Jip en Babs geen mol zijn is de kans klein dat ze terugkomen want dan kunnen ze toch niet mollen.

  1. Timo schreef:

   Oh oeps ik had het dubbel gestuurd
   Sorry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *