Aflevering 2A: Machinestagiair. Bondjesjuice. Propspositie.

Deze aflevering begon met een geweldige opdracht. Gelaagd, goed in beeld gebracht, spannend. En wat ons betreft ook lekker eerlijk. Het lijkt wel of de makers onze gebeden hebben verhoord, ze geven ons precies waar we al jaren om vragen. Heerlijk. Meer van dit graag. Dat we dan toch weer een bondje voor onze kiezen kregen, daar moeten we dan maar mee dealen. Maar dit naaibondje wel weer genoeg voor het hele seizoen, toch?

We nemen in deze aflevering van de podcast de beide opdrachten uiteraard weer tot in detail door, besluiten welke tactiek de mol in de staalfabriek toegepast heeft, beslissen welke positie de mol zou willen in de street-art-opdracht en komen uiteindelijk tot een bijzondere conclusie…

Show notes

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

6 comments on “Aflevering 2A: Machinestagiair. Bondjesjuice. Propspositie.
 1. Roland schreef:

  Zou het niet fantastisch zijn als de mol voor die dienbladenopdracht een afstandsbediening heeft om schokken toe te dienen? Ik lach me nu al rot voor de laatste aflevering.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hahaha, sadist! 🤣

 2. Matthieu schreef:

  Bij de opdracht propvol geven jullie aan dat het slim is om als eerste in bet busje te stappen. Tenzij de productie bepaald heeft dat het busje met 5 mensen de foto’s moeten uitbeelden. Dan wil je toch als een van de laatste instappen, om de groepen in te delen als mol….?

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ja, goed punt. En het zou zelfs nog zo kunnen zijn dat het busje van de mol sowieso foto’s gaat maken, ongeacht of er 4 of 5 mensen in zitten…

 3. Gea schreef:

  Ik dacht dat dat de stroomschokken gelijk met de drone werden uitgedeeld. En dus ook gelijk met het alarm. Of waren de stroomschokken willekeurig en niet gelijk met de drone?

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ja, dat klopt. Je zult morgen in deel B ook horen dat we dat bespreken. Hoewel die inderdaad gekoppeld waren, vragen we ons wel af hoe duidelijk dat op locatie was. Maar het maakt de kans dat de mol stroomschokken gefaket heeft wel kleiner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *