Aflevering 2A: Likbesturing. Waaiergevangenis. Doosconsequentie.

Even voor duidelijkheid. De kandidaten moesten dus aan ijsjes likken om een Pac Man spelletje te besturen om een ijsje te pakken en dan vielen er bolletjes ijs uit een plafond. Klinkt alsof de makers knettergek geworden zijn, maar het pakte fantastisch uit. Om over real life Rush Hour, opgesloten worden in een kasteel, helmkaarsdouches en ontploffingen nog maar te zwijgen.

Het feest was daarmee nog niet compleet want de Doos van Pandora ging eindelijk open! En hoe! Het zat allemaal weer zo ongelooflijk goed in elkaar. Dat zeggen we vaker, maar het is nou eenmaal de waarheid. Nu die mol nog. We beginnen toch met potlood mensen af te strepen en voor anderen zijn we heel voorzichtig begonnen met een tunneltje te graven. Elger deed 2,5 uur over het terugkijken van deze aflevering en beweert de mol gevonden te hebben. Dus ga maar snel luisteren, dan weet je wie je af kunt strepen.

Show notes

  • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
  • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
  • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een glow in the dark sleutelhanger willen hebben? Bestel die dan snel in de Trust Nobody Webshop!
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *