Aflevering 2: Wegduikkelner. Schatzoekpositie. Partnertest.

Wat krijg je als een lavawijngaard, foodblogger, kameel, piraat, zeemeermin en een datingbureau samenvoegt? Een heerlijke aflevering van De Mol! Zoals Elger zich in de podcast hardop afvraagt: wat gebruiken de makers van dit programma? Het zal geen paracetamol zijn…

Het waren pittige opdrachten voor de kandidaten om te laten slagen én voor ons om de mol te vinden. En ook over deze heftige dubbele executie is genoeg te vinden en te zeggen. Dat doen we dan ook. Met aan het einde van deel B nog een klein gastoptreden.

Luister hierboven naar deel A waarin we de aflevering helemaal bespreken. En hieronder naar deel B. Waarin we dieper ingaan op wat jullie er van vonden en we met onze alu-hoedjes op, op zoek gaan naar verborgen hints.Show notes

  • Klik hier om de 2e aflevering van De Mol via GoPlay te bekijken.
  • Klik hier om de 2e aflevering van De Mol via NPO Start te bekijken.
  • Hier lees je het artikel van HLN waarin Gilles meer vertelt over hoe ze Jens voor de gek gehouden hebben.
  • Kijk vooral de hilarische video’s van Supercontent: interview met Jens, interview met Gilles en de recaps van aflevering 1 en aflevering 2.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *