Aflevering 2: Topito-introductie. B100-look-a-like. Paul-is-dead-theorie.

Als een dansende banaan op Hyves gingen wij door aflevering 2. De introductie van de topito’s, een heerlijke bagage-opdracht en Georgina die probeert te mollen maar daardoor de opdracht redt. Heerlijk om weer terug in de tijd te gaan.

Helaas is het ook nog steeds pixels turen en is de test ook deze week weer in Comic Sans. Maar ach, dat maken de subtiele molacties van de mol en de onbedoelde B100-imitatie van Pieter Jan weer goed.

Zeg nou zelf… sprekend B100 toch?

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. We weten natuurlijk wie de mol is, maar dit is het uitgelezen moment om haar systeem eens te testen. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

  • Klik hier om aflevering 2 van seizoen 8 van Wie is de Mol? terug te kijken.
  • Wil je alles weten over de complottheorie over de dood van Paul McCartney? Deze wikipediapagina is een goed begin.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook juist nu we een oud seizoen bespreken. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *