Aflevering 2: Tijdsverschil. Testbeelden. Hintsbingo.

Tina bleef eenzaam achter na haar taxirit door Sanmenxia terwijl Nathan en Rob juist de tijd van hun leven hadden met de grappigste taxichauffeur ooit. We hebben weer genoten van een ouderwets hilarische, chaotische en prachtige aflevering van het twintigste seizoen van Wie is de Mol?.

Net als iedere week bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering uitvoerig na en gaan op zoek naar hints en aanwijzingen om de mol te ontmaskeren. In deze aflevering bespreken we onder meer de groepsvorming bij de verschillende opdrachten, gaan we op zoek naar de verdwenen testkandidaten en hebben we een flinke bak mogelijke hints over wie de mol zou kunnen zijn.

Marks Onnavolgbare Follow The Money overzicht van aflevering 2. Voor vragen moet je bij Mark zijn.

Laten we Hints Bingo spelen!

Show notes

  • Klik hier om de tweede aflevering van seizoen 20 van Wie is de Mol? te zien.
  • Klik hier om het dagboek van de afvaller te lezen.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.
  • Wil je op zaterdag 1 februari samen met ons Wie is de Mol? kijken? Helaas, die avond is uitverkocht! Maar er zijn nieuwe plannen. Dus houd zaterdag 7 maart de middag vrij! We maken zeer binnenkort meer bekend over de inhoud van die – nu al legendarische – middag.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *