Aflevering 2: Portorealisatie. Blacklightballerina. Audiodescriptiehint.

Aflevering 2 bracht ons allemaal een beetje in de war. Elger wisselt tussen podcast A en B ineens van mol, de mol van Nelleke doet alleen maar voorbeeldige dingen en Mark heeft op de één of andere manier alleen maar zin in een polonaise.

Gelukkig hebben we elkaar en proberen we in deel A (hierboven) de aflevering chronologisch te bespreken. Dat lukt maar half, dat chronologische dan. Gelukkig is ons wel weer genoeg opgevallen qua gedrag, voornamelijk van de grote Nepmol Joshua. In deel B (hieronder) horen we ook wat jullie van de opdrachten en de afleveringen vonden, duiken we de hints in en komt ook ieders favoriete motto ‘kakkerdekut’ weer even in een nieuw jasje voorbij.

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Elger durft die van hem niet te publiceren. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

  • Klik hier om de tweede aflevering van seizoen 21 (terug) te kijken.
  • Lees hier het dagboek van de afvaller.
  • Wil je samen met ons vieren dat Trust Nobody een miljoen keer beluisterd is? En mee op WIDM weekend? Ergens in een bos ofzo als alles weer mag? Deel dan op een kanaal naar keuze (Twitter, Instagram, Hotline, mail, ja zelfs Facebook mag!) dat je naar deze aflevering aan het luisteren bent en dus weleens de miljoenste zou kunnen zijn en wie weet mag je mee!
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra podcasts, speciale goodies en nog veel meer. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.