Aflevering 1B: Regisseurswissel. Promohint. Feestanalyse.

We hadden er in deel A al dik een uur over nagepraat, maar we hebben nog veel meer te vertellen over de heerlijke opening van seizoen 24 van Wie is de Mol?!. Dus in deel B krijg je gewoon weer een uur waarin we nog dieper in al jullie theorieën duiken.

We bespreken het vertrek van regisseur Rick McCullough, Marks verre van soepele optreden in Moltalk (Mark was heel soepel, de weg daar naartoe wat minder) en Nelleke zet uiteraard haar aluhoedje weer op en heeft een bak verborgen aanwijzingen voor je.

Show notes

 • Bekijk de eerste aflevering van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller in Niet de Mol.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 1B: Regisseurswissel. Promohint. Feestanalyse.
 1. Mollem schreef:

  Er is wel een moment van Fons en de sluitervrouw (beetje op de achtergrond) tegelijkertijd in beeld! Kijk nog maar eens goed 😉

  1. Trust Nobody schreef:

   Heb je een tijdcode? Dat zou enorm helpen. 🙏🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *