Aflevering 1B: Pandoracomeback. Verdubbelaargevolgen. Gullegempromotie.

We waren in deel A van deze podcast een beetje irritant en hebben twee heel belangrijke aspecten uit de openingsaflevering van De Mol niet besproken: de verdubbelaar en de Doos van Pandora. We beloven je: dat maken we in deel B ruimschoots goed. Hoe zat het ook alweer met die doos vier jaar geleden? Wat zou die consequentie toch kunnen zijn? En nog belangrijker: wie had de verdubbelaar goed voorspeld?

Extra leuk: Mark sprak zondag al met de eerste afvaller en ook dat hoor je vanzelfsprekend in deel B. Uiteraard behandelen we daarna weer jullie ingezonden berichten en doet Nelleke een voorzichtige poging om met haar alu-hoedje op de eerste verborgen tips te ontdekken. Nog niet heel succesvol, dus deel vooral met ons wat jij gevonden hebt. De mol vinden we met z’n allen…

Show notes

 • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
 • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
  Lukt dat niet vanuit Nederland? Dan zou je een VPN verbinding kunnen proberen. Wij raden NordVPN aan.
 • De podcast die we in deze aflevering tipten is Achter De Schermen. In aflevering #41 zijn Gilles De Coster en Tom Lenaerts te gast.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een glow in the dark sleutelhanger willen hebben? Bestel die dan snel in de Trust Nobody Webshop!
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

6 comments on “Aflevering 1B: Pandoracomeback. Verdubbelaargevolgen. Gullegempromotie.
 1. Alex schreef:

  Als we nu eens terug gaan naar de oorspronkelijke mythe? De doos van Pandora is al open geweest, alleen de hoop zit nog in de doos. Wat kan de deelnemers hoop geven als ze de doos openen? Een gegarandeerde plek in de finale, maar dat gaat ten koste van het spelelement.

 2. Gea schreef:

  Vraag: is het nieuwe Nl seizoen op NPO Start of NPO Plus. Start is gratis, Plus kostvgeld.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Dat weten we niet zeker, maar we vermoeden “gewoon” gratis op NPO Start. Kan wel zijn dat de aflevering na een week ofzo naar Plus gaan, maar het is nog nooit voorgekomen dat een NPO programma echt alleen op Plus te zien was volgens mij.

 3. Suzan Hogenbirk schreef:

  DMLXII = toch gewoon De Mol 12 (seizoen 12)?

  1. Suzan Hogenbirk schreef:

   Oh wacht, het is is XIII (13) dus dat klopt alvast niet. Maar dan nog zou DML toch ook De MoL kunnen zijn?

   1. Nelleke Poorthuis schreef:

    Zeker! Hier komen we in de podcast van morgen op terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *