Aflevering 1A: Schipopening. Olijfoliesproeier. Verdubbelaarbewaarder.

De lat lag hoog. De verwachtingen waren hooggespannen. We keken er al weken naar uit. En toen was daar eindelijk de openingsaflevering van het twaalfde seizoen van De Mol. Het was één uur en twintig minuten puur genieten. Alles klopte. We vergaten pardoes om naar de mol te zoeken. Gelukkig keken we vervolgens de aflevering nog een keer en schreven we net als Gillian een half molboekje vol.

Want er gebeurde zoveel! Liegen of de waarheid spreken. De mol willen zijn of als enige niet de mol willen zijn. Op een knop drukken of nog even willen wachten. Verdubbelaars opduiken of ze vinden tijdens het eten. Lomp bakjes omsmijten of glibberig glijden in de olijfolie. Snel drukken of de hele video bekijken. Iedereen misleiden of door de mand vallen. En dan die uitsmijter. Mensen, mensen, mensen, we gaan een paar plezante weken tegemoet en wij kletsen er weer met liefde iedere week twee podcasts over vol.

Show notes

 • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
 • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
  Lukt dat niet vanuit Nederland? Dan zou je een VPN verbinding kunnen proberen. Wij raden NordVPN aan.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een glow in the dark sleutelhanger willen hebben? Bestel die dan snel in de Trust Nobody Webshop!
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 1A: Schipopening. Olijfoliesproeier. Verdubbelaarbewaarder.
 1. Jop Admiraal schreef:

  Uit de categorie random hints. Een duidelijk in beeld gebrachte verdubbelaar zat in een soort oude lamp. Florence Nightingale was de vrouw met een lamp. Verpleegkundige. Stephanie! Ja, ik tunnel met Marc mee, ook vanwege posities maar ook gedrag, niet helder in meningen, paar keer te afwachtend

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Vergeet niet dat Coco ook verpleegkundige is! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *