Aflevering 1A: Pokerfacebeproeving. Kistenterugkeer. Geldwijziging.

We begonnen het 23e seizoen van Wie is de Mol? met een kneiter van een openingsaflevering. Een openbare molselectie. Sterke opdrachten. Marks favoriete versie van Rik in een prachtige jas op een balkon. En helemaal aan het einde nog een lekkere twist.

We zaten sowieso al te popelen om weer te beginnen, maar na deze aflevering al helemaal. In dit eerste deel van de podcast bespreken we de aflevering helemaal door. Regelmatig stellen we onszelf de vraag: “moeten we daar echt zo diep op in gaan?” Het antwoord is steeds ja. Dus bereid je maar voor!

Show notes

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

6 comments on “Aflevering 1A: Pokerfacebeproeving. Kistenterugkeer. Geldwijziging.
 1. Jack Fidder schreef:

  Hoi,

  Even snel een reactie. Aantal vierkant meters woonoppervlak kan natuurlijk de optelling zijn van beide kandidaten in de kist ipv alle kandidaten wat onmogelijk is. Maakt het antwoord beter haalbaar.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Volgens mij hebben ze dat eerst geprobeerd, maar was dat antwoord niet goed (of iig was er 1 van de 3 antwoorden minimaal niet goed, want de kist ging niet open) en toen zijn ze gaan vragen naar de woonoppervlaktes van de rest. Dus niet helemaal duidelijk wat nou precies de bedoeling was.

 2. Gido Verheijen schreef:

  Het shot van de nijlpaard die boven water kwam (intro), komt ook tevoorschijn in het introductiefilmpje van het land Zuid-Afrika.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Klopt! Sterker nog, er zit een vergelijkbaar shot in de leader van seizoen 13, haha.

 3. Michiel schreef:

  Ik zie net aan de insta van Mark dat ik te laat ben voor deel b, maar er is één ding aan de eerste opdracht dat me al een aantal dagen dwars zit.
  Jurre en Sarah concludeerden op basis van drie locaties dat ze naar de VOC gardens moesten maar met drie punten kun je geen twee lijnen maken en dus ook niet bepalen waar deze elkaar kruisen. Was dit gewoon een kwestie van geluk of wist iemand al waar hij naartoe moest?

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Dat klopt inderdaad. Ze hadden maar 3 locaties en de lijnen liepen niet direct door VOC Vegetable Garden. Maar het leek erop dat een soort gok deden en met logisch denken op deze locatie uitkwamen. Het lijkt me geen molactie, want de mol wil juiste NIET naar de goede locatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *