Aflevering 10B: Seizoensafronding. Molmening. Ballonuitdaging.

In de vorige aflevering schemerde onze mening al door, maar in deze allerlaatste aflevering van dit seizoen vellen we een eindoordeel. Over de locatie, de groep, de opdrachten, de hints, de mol. Dat doen Mark en Nelleke zonder enig stramien, volledige chaos, alles door elkaar. Elger probeert tevergeefs vanuit Amerika de boel nog een beetje bij elkaar te houden.

Uiteraard hebben we het ook nog even over die groene ballonnen die tijdens de live finale steeds in beeld waren. Want dat hadden we aan één zeer toegewijde en dappere luisteraar te danken.

We hebben weer intens genoten. Zowel van het programma als van het maken van deze podcast. Dank je wel voor het luisteren. Weet dat we jullie allemaal enorm waarderen. En kijk je mee naar De Mol België?

Show notes

 • Bekijk de ontknoping van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • Dit jaar wordt de fandag niet door AVROTROS, maar door de fans zelf georganiseerd. En de kandidaten zijn hierbij! Op zondag 17 maart in Amersfoort. Bij zijn is meemaken!
 • Max van de Telegraaf interviewde Hila over het vermeende nieuwe seizoen. Ze zei niets, maar ze zei daardoor alles.
 • We hebben een hele toffe sponsor: Shoestring! Deze reisorganisatie verzorgt single groepsreizen naar bucketlist bestemmingen waaronder Wie is de Mol? favorieten als Mexico, Zuid-Afrika en Albanië. Als je nu boekt via Shoestring.nl/trust-nobody krijg je €100,- korting op je boeking. Deze actie loopt tot en met 2 april 2024.
 • DE WEBSHOP IS ER! Bestel nu want OP = OP! De sleutelhanger, pin en muts zijn al uitverkocht en deze edities komen ook niet meer terug. Van de linnen tasjes zijn er ook nog maar een paar.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 10B: Seizoensafronding. Molmening. Ballonuitdaging.
 1. Elijah schreef:

  Er was ooit zoiets als een minvraag in de de mol België. Dat was in Vietnam in de laatste aflevering voor de finale. Toen moesten ze zwarte pieten en kon er een vrijstelling verdient worden en een strafpunt. Een strafpunt gaf je Toen een foute vraag op de test. Ik weet nog dat ik dat Toen echt goed vond en jammer dat het nooit meer is teruggekomen.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Oh ja! Wat goed dat je dat nog wist. Ik was het alweer helemaal vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *