Aflevering 10: Podcastscript. 1800 euro. Hinthaat.

De allerlaatste aflevering van Trust Nobody Nederland van dit seizoen! En wat voor één: we gaan flink door het stof want we hadden het alledrie hartstikke fout. We blikken terug op een mooi seizoen maar hebben ook hier en daar wat kritiek.

Show notes

  • Klik hier om de ontknoping van Wie is de Mol? (nog een keer) te bekijken.
  • Het artikel met “alle” hints vind je hier.
  • De aflevering van de TV Show op reis met allemaal oud-mollen, kun je hier bekijken.
  • Hier lees je alles over Trust Nobody België en dat we dus ook over de De Mol podcasts gaan maken!
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier. En zoals we in de podcast al vertelden: Patreon loopt gewoon door zolang wij podcasts maken, maar stopt ook vanzelf weer als de De Mol in België afgelopen is.
5 comments on “Aflevering 10: Podcastscript. 1800 euro. Hinthaat.
  1. Carmen schreef:

    In de avro Podcasts zegt RickMac volgens mij dat het pakken van de 2 eruit bij de executie niet geregisseerd was. Want voor de volgende opdracht met de bootjes hadden ze ook al rekening gehouden met 4.deelnemers eventueel. Anders hadden ze aan het begin van aflevering 9 een extra executie ingepland. Net als met Chris

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

      Klopt! Dat heeft hij nu al een paar keer gezegd op verschillende plekken, dus wij geloven dat nu wel. 🙂

  2. Naomi schreef:

    Even over de tuktuk opdracht: Merel wou eerst de 2e keer er geld uithalen (waarschijnlijk minstens 400 euro ofzo) maar doordat ze toen met Jaimie meereed dacht ze het te gaan redden. Daarom had ze er maar 50 euro ingestopt. Door puur ongeluk (wegwerkingen) lukte het toen niet maar toen was het eventueel te laat er weer geld terug in te stoppen. Ze zei in de aflevering dat ze ervan overtuigd was dat Jaimie haar goed zou leiden, dus het was een poging tot schadebeperking.

  3. Naomi schreef:

    Het valt me trouwens op dat jullie haten op IV/VI (ook wel terecht), maar niet op de zipline waarbij je de kandidaten dan van jong naar oud moest zetten, wat voor mij vreemder is. Verder heb ik de IV/VI hint meegekregen als echt IV, maar dat kan zeker ook aan mij liggen. Verder vind ik jullie echt geweldig!

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

      Tsja, volgens de makers zat er in de zipline opdracht echt geen hint en was dat toeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *