Aflevering 10: Isolatiepodcast. Molactiebespreking. Bonusseizoen.

Het werd voor veel mensen een andere ontknoping dan ze gedacht hadden. Vanwege de corona-maatregelen was er geen live publiek aanwezig, maar werd het wel ouderwets gezellig aan tafel.

Anita had de kuif van Margriet geleend en Tina had 13.400 euro aan armbanden om haar polsen hangen. Johan zat hoestend thuis maar had wel, zoals beloofd, een spuuglelijke vaas gekocht voor Buddy en bij de bromance van Nathan en Rob pinkten we een traantje weg.

Allemaal onbelangrijke randzaken natuurlijk. De écht belangrijke dingen bespreken we uiteraard in onze podcast. Wie zat er goed en hoe vaak gaat die persoon ons dat nog onder de neus wrijven? Vonden we het een goede mol? Wat vonden we van de molacties? En wat te denken van die bijzondere uitsmijter van Rik? WAAAAAAAAAT?!

Dit is het financiële overzicht van luisteraar Ellis waar we het in de podcast over hadden. Interessant!

Show notes

  • Klik hier om de ontknoping van seizoen 20 van Wie is de Mol? (terug) te kijken.
  • De soort van live-achtige-semi-Moltalk-show met Marlijn en Rop bekijk je hier.
  • Zit je nog met vragen? Hier lees je alles over de Molchat met Rik op het wieisdemol.com forum!
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen over het Vlaamse seizoen van De Mol dat nu ook begonnen is en waar we uiteraard ook podcasts over maken. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.
  • Sowieso. Neem van ons aan. GA. DE. MOL. KIJKEN. Kan gewoon iedere zondagavond, na de uitzending op de Vlaamse televisie, via Vier.be. Even een account aanmaken met een Belgische postcode en je zit gebeiteld. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *