Aflevering 10: Aftermovie. Tunnelmislukking. Laserschiettheater.

Het zit erop. Na tien weken is er nu toch echt een einde gekomen aan dit seizoen van De Mol en dus ook van ons eerste Belgische seizoen. We hebben onze langste aflevering ooit gemaakt, omdat we letterlijk elke molactie wilden nabespreken, maar gelukkig heb je ruim een half jaar om die te luisteren. Veel plezier!

Shownotes

 • WE ZIJN GENOMINEERD VOOR EEN DUTCH PODCAST AWARD! Vind jij dat wij zouden moeten winnen? Stem dan hier op ons. Dank je wel! (En let op: je moet dus klikken, helemaal naar beneden scrollen en op ‘Breng je stem uit!’ klikken en dan je stem bevestigen via het mailtje dat je dan ontvangt.)
 • Wil jij De Mol terugkijken vanuit Nederland kijken? Dat kan via Vier.be. Wel even een account aanmaken.
 • Wil jij een exclusief Trust Nobody molboekje ontvangen? Stickers? Het nummer van onze Hotline? Extra podcasts? Meedoen met het laserschieten? Dat kan! Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus mis jij de komende weken een bn’er of mis je ons gewoon heel erg? Mail ons of stuur een bericht via Instagram,Twitter of Facebook!
4 comments on “Aflevering 10: Aftermovie. Tunnelmislukking. Laserschiettheater.
 1. Kadosmurf schreef:

  Graag nog een podcast over Archons Razor / Occam’s Razor / Ockhams Razor. Een fijne wetenschapspodcast door Nelleke?

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Lijkt me best leuk om te doen, haha! Dan zal ik overigens niet meer Batman’s Arkham verwarren met het scheermes van Ockham, haha.

 2. Suzanne schreef:

  ik luister en kijk dit seizoen nu terug.. thanks voor het op hol brengen van mijn Google assistent haha

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Haha, sorry! 😅

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *