Nou, dat was hem. Gisteravond is het eerste seizoen van Wie is de Mol? 2018 officieel van start gegaan. En wij zaten met z’n drieën een uur lang op het puntje van onze stoel. Wat een heerlijk begin!

Laten we er vooral niet te veel over schrijven, we hebben er niet voor niets bijna 53 minuten aan podcast over vol geluld. Dus klik snel op die afspeelknop hierboven en geniet van ons generd over de allereerste aflevering van het gloednieuwe seizoen van Wie is de Mol!

Show notes

 • Klik hier om de eerste aflevering van Wie is de Mol? (nog een keer) te bekijken.
 • Ben je net als Nelleke helemaal into de vergezochte theorieën? Kijk dan vooral op het forum van WieIsDeMol.com en op WieIsDeMolHints.nl.
 • De hilarische en legendarische WIDM opdracht waarin Isabelle en Marc-Marie op z’n zachts gezegd niet op één lijn zitten, kun je hier terugkijken.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter of Facebook. Laat daar ook vooral jouw gebruiksnaam in de Wie is de Mol app achter, dan voegen we je toe aan de Trust Nobody poule!

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust nobody…

2 comments on “Aflevering 1: Wauw. Wauw. Wauw.
 1. Ron Boszhard schreef:

  Wauw.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Arme jij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *