Aflevering 1: Troevenkist. Voorstelvoorwerpen. Buggykapsel.

Daar zijn we weer! Midden in de zomer! Dat voelt even anders dan anders, maar wel lekker. Net als de eerste aflevering van de streaming-editie van Wie is de Mol. We hadden hoge verwachtingen. Van de onbekende kandidaten, van Oman, van Hila en niet in de laatste plaats van de nieuwe regisseur. Zijn die verwachtingen waargemaakt? Dat hoor je natuurlijk in de eerste aflevering van alweer het tiende seizoen van Trust Nobody.

Spoiler: we vonden het fucking vet en hebben genoten van zo ongeveer alles in deze snelle, filmische en mysterieuze aflevering. Dit voorspelt zoveel goeds voor de rest van het seizoen! Zo. Nu hoef je de podcast dus eigenlijk ook niet meer te luisteren… Scheelt weer vijf kwartier. Ja. 75 minuten. Hoe korter de afleveringen van Wie is de Mol, hoe meer wij erover te zeggen hebben blijkbaar.

Show notes

 • Bekijk Wie is de Mol? streaming-editie via NPO Start.
 • Onze sponsor NordVPN is terug. Wil jij deze zomer naar NPO Start kijken via jouw vakantieadres? NordVPN is de oplossing! Om de beste korting op je NordVPN-abonnement te krijgen, ga naar https://nordvpn.com/trustnobody. Deze link geeft je ook 4 extra maanden op het 2-jarige abonnement. En je loopt geen risico met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!
 • Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

6 comments on “Aflevering 1: Troevenkist. Voorstelvoorwerpen. Buggykapsel.
 1. R schreef:

  Leuk dat jullie 1 aflevering per keer bespreken, zo blijft er iets behouden van de reguliere versie van WIDM, ik laat heel bewust zo veel mogelijk tijd tussen de beide afleveringen 3/4 dagen ( heb afl.2 nog niet bekeken ) i.p.v. meteen op vrijdag alles te consumeren.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ik wou dat ik dat kon, haha. Ik MOEST doorkijken. 😅

 2. Mike schreef:

  Vergeten jullie mij nu te noemen in het blokje met nieuwe patrons? 😭

  Grapje hè, het is ook geen wereldramp.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Elger heeft jouw naam al voorgelezen! 😀 In aflevering 9B van Trust Nobody België!

 3. Jolanda schreef:

  Via Nord VPN geen probleem om WIDM in de VS te bekijken ( ook de Belgische versie, geen probleem)

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Dat is goed om te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *