Aflevering 1: Pixelseizoen. Voorstelopening. Testlettertype.

Dat was lekker zeg! Tequila. Pieter Jan. Een jokertwist. Het is alweer twaalf jaar geleden en het was nogal pixels tellen, maar we hebben genoten van het terugkijken van aflevering 1 van seizoen 8.

We kregen een stoffige maar stoere entree van de presentator, een klassieker van een molactie en een zooitje naïeve kandidaten die zomaar hun jokers inleverden. Genoeg te bespreken dus, zelfs als je weet wie de mol is! Dus dat doen we dan ook. Een uur lang. Trust Nobody is terug!

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. We weten natuurlijk wie de mol is, maar dit is het uitgelezen moment om haar systeem eens te testen. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

 • Klik hier om aflevering 1 van seizoen 8 van Wie is de Mol? terug te kijken.
 • Wil je alles weten over de complottheorie over Roeland Fernhout, lees dan zeker eens dit topic op het Wieisdemol.com forum.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook juist nu we een oud seizoen bespreken. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

6 comments on Aflevering 1: Pixelseizoen. Voorstelopening. Testlettertype.

 1. carmen c schreef:

  Het lijkt me gevaarlijker de wand te beklimmen met Tequila op dan om te fietsen. briljant gevonden om indeling af te laten hangen van wat Dennis pakte, maar denk dat het gewoon andersom is.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Daar heb je een heel goed punt!

 2. Kadosmurf schreef:

  Het molpuntenoverzicht! Ik hield -inmiddels 12 jaar geleden- zo’n overzicht met plusjes en minnetjes bij. Ik zat lang op Regina als de mol.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Interessant! Ik ben benieuwd of ik Regina ook veel punten ga toebedelen. 🙂

   1. Kadosmurf schreef:

    Kijk nu eens bij aflevering 8. Regina scoort punten, en dat vlak voor de finale. Ik scoorde Regina destijds ook in eerdere afleveringen verdachter.

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

     Ja, eindelijk! Ze werd steeds verdachter eigenlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *