Aflevering -1: Omantrailer. Vakantierelease. Experimenteerseizoen.

We hadden veel goed over het extra seizoen van Wie is de Mol? met onbekende Nederlanders. Dat de locatie Oman is bijvoorbeeld. En dat het op NPO Start “uitgezonden” zal worden. Maar dat ze 28 juni al gaan beginnen en vier weken lang twee afleveringen per week online gaan zetten, dat kwam afgelopen dinsdag echt als een verrassing. Reden genoeg om weer achter de microfoon te kruipen om het hier over te hebben. Hoe? Wat? Waar? Waarom? En gaan we er een podcast over maken? (Al zijn we dat met deze aflevering natuurlijk eigenlijk al aan het doen…)

Show notes

 • Lees alles over het extra seizoen in Oman en bekijk de trailer.
 • Onze nieuwe sponsor NordVPN had niet op een beter moment kunnen komen. Wil jij deze zomer naar NPO Start kijken via jouw vakantieadres? NordVPN is de oplossing! Om de beste korting op je NordVPN-abonnement te krijgen, ga naar https://nordvpn.com/nl/tnb/. Deze link geeft je ook 4 extra maanden op het 2-jarige abonnement. En je loopt geen risico met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een avondje het Trust Nobody spel willen spelen? Bestel die dan snel in de Trust Nobody Webshop!
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

3 comments on “Aflevering -1: Omantrailer. Vakantierelease. Experimenteerseizoen.
 1. Pierre schreef:

  Met een koffer van Pandora? En een marionettenspel?
  Ik ben benieuwd. 😀

 2. Pierre schreef:

  Met 2 afleveringen per week, worden dat van 4 podcast van Trust Nobody? 🙄😁

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Eerst de podcast luisteren Pierre! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *