Aflevering -1: Livestreamcadeau. Molpleidooi. Landdeductie.

Opgeschrikt uit onze zomerslaap zaten we plotseling op zaterdagavond op de vertrouwde moltijd klaar voor een livestream. Althans, Mark en Nelleke. Elger zat in een biergarten in Berlijn en vond dat blijkbaar belangrijker dan dé grootste teaser in 22 seizoenen Wie is de Mol?!

Speciaal voor Elger en al die andere luisteraars die het gemist hebben (en uiteraard ook voor iedereen die er wel live bij was, maar nog met veel vragen bleef zitten), bespreken we dit onverwachte cadeautje tot in detail na. In een chaotische wervelwind van aluhoedjestheorieën, onthulde geheimen en vurige pleidooien, proberen we orde te scheppen in de livestream chaos. Lukt niet echt. Maar mensen, wat lekker om nu alweer terug te zijn!

Show notes

  • We kregen de indruk dat Mark het leuk zou vinden als je onze podcast nomineert voor de Dutch Podcast Awards. Geen idee waarom, gewoon een onderbuikgevoel. Dat nomineren kan nog tot en met 15 september en dat doe je door hier te klikken.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook nu het seizoen voorbij is, kun je nog van alles bij ons kwijt. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *