Aflevering 1: Eregastterugkeer. Cactusballonnen. Molnamenhint.

De eerste aflevering van het tiende seizoen van De Mol had alles wat je van een heel seizoen kunt hopen, maar dan in één aflevering gepropt. We vielen van de ene verbazing in de andere en hebben intens genoten van deze nostalgische seizoensopening vol twists.

Deze podcast is dan ook een grote lofzang aan de makers, maar we speuren uiteraard ook naar de mol. We vragen ons af of Gilles wel echt zo gewoon gebleven is, ontdekken dat de IKEA op Lanzarote een belangrijk onderdeel mist en hebben de perfecte oplossing voor het Jens/Yens probleem.

Luister hierboven naar deel A waarin we de aflevering helemaal bespreken. En hieronder naar deel B. Waarin we dieper ingaan op wat jullie er van vonden en we met onze alu-hoedjes op, op zoek gaan naar verborgen hints.Show notes

 • Klik hier om de 1e aflevering van De Mol via GoPlay te bekijken.
 • Klik hier om de 1e aflevering van De Mol via NPO Start te bekijken.
 • Hier speur je mee naar verborgen hints in de Mollengroep op Facebook.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody.

4 comments on “Aflevering 1: Eregastterugkeer. Cactusballonnen. Molnamenhint.
 1. Pierre schreef:

  Een godsdienstlerares die de 4 evangelisten niet weet, kan natuurlijk totaal niet. Dat is hetzelfde als een wiskundeleraar die het antwoord niet weet op de vraag: hoeveel is 2 x 2?

  1. Kedi schreef:

   Ik weet niet precies wat nou helemaal de context was waar ze lerares was, maar ik ben christelijk en kon dat ook niet. Ik ben geen lerares natuurlijk dus wie weet, maar ik zou er niet helemaal op af gaan.

   1. Paul schreef:

    Ik lees dat ze lerares Engels is en zo af en toe ook wel eens godsdienst geeft. Dan is het minder vreemd dat ze de evangelisten niet kent.

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

     Oeh, dat verandert de zaak. Doet me denken aan Pieter die eigenlijk geen dominee was maar juist godsdienstleraar maar die ze steeds heel erg dominee noemden zodat mensen zouden denken “zo’n vrome man kan toch niet de mol zijn?”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *