Aflevering 1: Dubbelmol. Koekoeksknuffel. Telenetoproep.

Sprakeloos waren we na deze ijzersterke openingsaflevering van de Mol. En er toch twee podcasts over maken. Dat is knap. Maar mannekes, wat was het goed hè?

Toen we hoorden dat we vele luisteraars aangespoord hadden om dit jaar ook naar de Vlaamse versie te kijken, hoopten we dat we het niet te hard gehyped hadden. Niets bleek minder waar. We konden dan ook niet wachten om los te barsten in de podcast. We hebben het natuurlijk over de twist aan het einde, geilen op de droneshots en starten pardoes een actie omdat we ook in Nederland toegang willen tot de kijkjes achter de schermen en interviews met de afvallers.

Luister hierboven naar deel A waarin we de aflevering helemaal bespreken. En hieronder naar deel B waarin we dieper ingaan op wat jullie er van vonden en we met onze alu-hoedjes op, op zoek gaan naar verborgen tips.Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Elger durft die van hem niet te publiceren. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Doe mee met onze actie als je ook Molzone wilt in Nederland! Hieronder vind je de plaatjes waar Mark het over had.

Show notes

 • Klik hier om de eerste aflevering van dit seizoen van De Mol te kijken.
 • Benieuwd naar de video van Gido waarin je een vrouw “Hey Sven” hoort zeggen. Of juist niet. Omdat je het echt niet hoort. Nou ja, luister dus zelf maar hier.
 • Zin om naar de goede muziek te luisteren die ze in De Mol gebruiken? Check deze Spotify playlist!
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

7 comments on Aflevering 1: Dubbelmol. Koekoeksknuffel. Telenetoproep.

 1. Sam Bonte schreef:

  Hey hey! Deel A en B op de apple podcast-app zijn hetzelfde, aaaaaargh!! Gelukkig kan ik hier wél deel B luisteren…

  Groetjes van een Belgische fan van het eerste uur!

  1. IByteNL schreef:

   Gek, daar heb ik in Google Podcasts geen last van…

   1. IByteNL schreef:

    Oh, dat was een foutje dat later gefixt is, lees ik nu op Instagram…

  2. Nelleke Poorthuis schreef:

   Elger was tot laat doorgegaan met monteren en heeft met zijn slaperige hoofd een uploadfoutje gemaakt. Sorry! Maar het is vanochtend vroeg al gefixt. Het kan zijn dat je even de podcast opnieuw moet downloaden in de app die je gebruikt. Of je luistert lekker hier!

   1. IByteNL schreef:

    Ik krijg een notificatie van de standaard-feed, en moet de patron-only-aflevering vervolgens handmatig downloaden, dus door dat soort vaagheidjes van Google Podcasts had ik het zelf eigenlijk helemaal niet gemerkt…

 2. Noor schreef:

  Jullie oproep voor playgo, is ook voor de Belgen hoor. Ik wil ook gerust wat extra betalen om de molzone te ontvangen. Overstappen naar Telenet gaat moeilijk, want die hebben hier geen mobiel bereik.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Oeh, ja, goed punt. Dat is lastig overstappen dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.