Aflevering 1: Balopening. Biljetvermissing. Kloksucces.

Een mysterieus gemaskerd bal, fanatieke kandidaten, achtergehouden jokers, zweterige pleidooien en een eerste afvaller. Deze eerste aflevering van Wie is de Mol? gaf ons alles waar we om gevraagd hadden. Uiteraard zijn wij meteen weer de studio ingedoken om alles wat ons is opgevallen uitvoerig te bespreken. De zoektocht is begonnen!

Wil je als mol troeven of aftroeven? Waar is de missende 100 euro? Zou je als mol jokers achterover drukken? Wat ging er mis bij de klokken en de zandlopers? Of eigenlijk: waarom ging het zo goed? Wat valt er af te leiden uit de mollicitaties? En uit de pleidooien, met de kennis van nu? Zoveel vragen… En wij hebben traditiegetrouw weer weinig antwoorden. Maar het is wel gezellig! En wie weet worden we uiteindelijk samen wijzer in deze heerlijke mindfuck.

Luister hierboven naar deel A waarin we de aflevering helemaal bespreken. En hieronder naar deel B waarin we dieper ingaan op wat jullie er van vonden en we met onze alu-hoedjes op, op zoek gaan naar verborgen tips.Show notes

 • Klik hier om de eerste aflevering van seizoen 22 (terug) te kijken.
 • Hier lees je het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk hier de aflevering van Splinters serie Niet de Mol.
 • Hier lees je meer over de maskerfabriek in Shkodër die Kelly online gevonden had.
 • We hebben een sponsor! En nog een hele leuke ook. Is zo’n spannende verrassingsreis van srprs.me ook wel iets voor jou? Via deze link krijg je €50 euro korting!
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra podcasts, speciale goodies en nog veel meer. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

5 comments on “Aflevering 1: Balopening. Biljetvermissing. Kloksucces.
 1. Ed schreef:

  Was weer leuk om te luisteren!
  Jullie noemden opdracht ‘Avondklok’ een remake van een opdracht uit Mexico. Dat klopt maar de opdracht werd eerder ook al gebruikt, als ik het me goed herinner, in seizoen 2 in Schotland met Nico als Mol.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Oh! Een remake van een remake, haha. Dat seizoen heb ik ooit gezien toen ik 15 was en daarna nooit meer, dus dat had ik niet onthouden. 🙂

 2. Imme schreef:

  Hebben jullie al een naam voor de baby

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ja, het wordt Gilles of Bruno want dan is de kans het grootst dat hij later mee mag doen met De Mol.

   1. Imme schreef:

    Ik vind Bruno het mooist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *